solution_ovs_24

Een scootmobiel voor mijn moeder

Posted on Posted in Blog

Omdat mijn moeder slechter ter been is en bijna nergens meer komt, ben ik opzoek gegaan naar een scootmobiel voor haar. Door scootmobiel in te typen op het internet, kwam ik al snel op de website van Scootmobiel Vitaal uit. Hier hebben zij veel keuze in nieuwe en gebruikte scootmobiel. Mijn moeder wilde graag een opvouwbare scootmobiel en ook die hebben zij in hen assortiment. Mijn moeder zag een mooie opvouwbare scootmobiel en wilde graag een thuis demonstratie. Dit is mogelijk bij dit bedrijf en wij maakte een vrijblijvende afspraak. Een paar dagen later kwam er een vriendelijke medewerker van Scootmobiel Vitaal aan bij het huis van mijn moeder. Alles werd keurig uitgelegd en mijn moeder mocht er zelf een stukje mee rijden. Mijn moeder was zo enthousiast over de scootmobiel dat zij hem meteen gekocht heeft. De prijs voor de scootmobiel viel ook reuze mee.

Scootmobiel

Mijn moeder rijdt overal naartoe

Mijn moeder is weer mobiel en rijdt overal naartoe. De scootmobiel die zij heeft gekocht, is makkelijk op te bergen. Ook is die makkelijk in gebruik. Dankzij Scootmobiel Vitaal komt mij moeder weer overal en is zij niet meer aan huis gekluisterd. Laatst stond zij met haar scooter stil. Zij belde deze onderneming op en al snel kwam er iemand van de ANWB mijn moeder helpen. Dat noem ik nog eens een top service. Deze meneer van de ANWB bracht mijn moeder en scooter netjes naar huis. Het scheen dat mijn moeder vergeten was om de scootmobiel op te laden, maar dat gebeurt denk ik maar een keer.

Vitaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *