Inboedelruiming

Inboedelruiming

Posted on Posted in Blog

Een integraal onderdeel van de verkoop van een huis is ervoor te zorgen dat het huis wordt schoongemaakt en er goed ziet uit voor potentiële kopers. Of u nu een huurder, eigenaar of erfgename bent die probeert een huis of pand leeg te maken, weet dat het wegwerken van alle spullen een flinke klus wordt.

Een inboedelruiming wordt ingezet bij verschillende gebeurtenissen :

  • Overlijden
  • Scheiding
  • Verhuis
  • Faillissement
  • Ziekte
  • Emigratie

 

InboedelruimingPlannen en inventariseren.

Voor het opruimen wordt samen met de klant een duidelijke plan opgesteld en worden de diverse meubelen en toestellen geïnventariseerd. Wellicht moeten er voorwerpen achterblijven.
Gespecialiseerde firma’s zorgen voor een efficiënte, veilige en milieuvriendelijke manier van ontruimen en schoonmaken. Alle meubels, apparaten, tapijten, vuil of iets anders wordt uit het huis gehaald met de nodige hulpmiddelen zoals een lift of een container. Wanneer er specifieke voorwaarden verbonden zijn aan de oplevering kunnen er ook diverse herstellingswerken gebeuren.

Verkoop en recyclage

Vanuit het ecologisch standpunt zal de inboedelruiming het aantal weg te gooien items beperken. In samenspraak met de klant kunnen meubels, kleding, boeken, gereedschap, werkende elektronica en kleine apparaten klaargezet worden om door te verkopen. Het is een uitstekende vorm van recycleren! Anderen kiezen dan weer voor een donatie aan een goed doel.Elk achtergebleven voorwerp wordt meegenomen en zorgvuldig afgebroken en gesorteerd. gebroken en gesorteerd.

InboedelruimingDe opruimmanager!

Een inboedelruimer kan ook worden ingezet wanneer u een klus niet alleen kunt of wilt klaren. Misschien is de zolder, de garage, de werkplaats dringend aan een opknapbeurt toe en ziet u het bos door de bomen niet meer om een stuk van uw huis op orde te brengen. Samen wordt beslist wat behouden wordt, weggegeven, verkocht…

Elke inboedelruiming gebeurd in nauw overleg met alle partijen. Wat behoudt de aanvrager en wat gebeurt er met de achtergebleven spullen? Hierbij heeft discretie en vertrouwen een hoge waarde!

Een opruimmanager wordt vaak ingeschakeld wanneer mensen verhuizen naar een zorgcenter. Zij vinden het fijn dat er extra aandacht wordt geschonken aan hun bezittingen en willen vaak de familie niet extra belasten.

Prijskaartje

De inboedelruimer komt op voorhand een kijkje nemen. Waardevolle spullen kunnen in mindering worden gebracht. Daarna volgt een offerte, die geheel vrijblijvend is.
Het staat u vrij diverse firma’s te contacteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *