Lifestyle meubels

Zijn jullie al bekend met de trend lifestyle meubels?

Posted on Posted in Interieur

Een vriendin van mij was laatst verhuisd. Omdat zij weet dat ik mij wekelijks op de hoogte hou van alles wat met wonen te maken heeft, vroeg zij mij om advies. Zij woonde eerst in een studentenwoning. Zij was de klaar voor de volgende stap en verhuisde dus naar een appartement. Hier zat overigens wel een kanttekening aan. Het nieuwe appartement waar ze nu komt te wonen is maar tijdelijk, namelijk één jaar. Maar omdat ze nu geheel op haar eigen kon wonen greep zij deze mogelijkheid natuurlijk met beide handen aan. Echter moest zij wel al het interieur kopen. Zelf de vloer moet ze zelf leggen. Ze was dan ook niet van plan om hier teveel in te investeren, omdat ze er dus meer een jaar woont. Qua interieur wilde zij natuurlijk wel alles nieuw en modern hebben.

Lifestyle meubels

Vandaar dat ik haar adviseerde eens naar de website wortman.nl te gaan. Deze tip geef ik jullie dan ook gelijk mee. Hier vind je namelijk schitterende lifestyle meubels. Voor de mensen die niet weten wat dit is, zal ik hier dieper op in gaan.

Lifestyle meubels

wortmanTyperend voor lifestyle meubels is dat deze vrijwel altijd op maat worden gemaakt. Dit is dan ook een van de vele mogelijkheden die je bij wordt man hebt. Wanneer je naar wortman.nl gaat zul je een beeld krijgen van wat voor soort teak meubels zij allemaal hebben. Zo heeft Wortman dan ook verschillende varianten in meubels, dit variërend in kleur en stijl. Al het hout wordt geïmporteerd vanuit Azië of Zuid Amerika. Hierdoor heb je iets in huis wat van goede kwaliteit is gemaakt. Zoals ik net al zei leveren zij veel maatwerk, hierdoor kunnen zij de lifestyle meubels van verschillende houtsoorten maken. Ik zal enkele afbeeldingen toevoegen zodat jullie zelf ook kunnen zien wat zij allemaal in hun assortiment. Verder bestaat hun assortiment uit het volgende:

  • Tv kasten;
  • Eettafels;
  • Boekenkasten;
  • Salontafels;
  • Kasten;
  • Dressoirs;
  • Sidetable’s;
  • Bureau’s.

Ik nam haar mee naar de showroom

Om haar toch een goed beeld te geven wat Wortman allemaal te bieden heeft, nam ik haar mee naar de showroom in Alphen aan den Rijn. Meubels zijn dan ook niet goedkoop en vaak willen mensen het eerst even met hun eigen ogen zien en voelen. Vandaar dat ik haar hier dus mee naar toe nam. Zo ben ik hier zelf ook al enkele keren geweest. Dit was niet alleen om producten te kopen. Deze firma biedt naast de fysieke producten ook verschillende diensten.

Zij doen onder meer aan het volgende:

  1. Interieuradvies
  2. Traprenovatie

teak hout wortmanVan dat laatste had ik dus ook gebruik gemaakt. Dit was omdat mijn trap nog al versleten was. Hierdoor moest het echt gerenoveerd worden. Voor alle duidelijkheid, zij bouwen of plaatsen geen trappen. Wortman doet dus puur aan renovatie. Maar ik moet zeggen dat zij zeer goed werk geleverd hebben. Steeds wanneer ik hier overheen loop geniet ik als het ware. De kosten hiervoor waren overigens ook erg betaalbaar. Natuurlijk had ik verschillende offertes aangevraagd. Zij kwamen hier dan ook het beste uit. Dus voor houten meubels adviseer ik je eens langs hun te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *