Lavista aanstekers

Lavista aanstekers bestellen

Posted on Posted in Promotie

Ik zelf ben trots ondernemer in de bouw, maar de afgelopen maanden kwam er te weinig werk binnen. Hierdoor kon ik bepaalde werknemers geen werkzaamheden laten uitvoeren waardoor zij ook minder verdienen. Op een gegeven moment heb ik zelfs een aantal werknemers noodgedwongen moeten ontslaan. Het liep werkelijk waar de spuigaten uit totdat een goede vriend van mij vertelde dat ik gebruik moest gaan maken van promotie. Ik zelf maakte vrijwel nooit gebruik van promotie. Ik was alleen voorzien van een website waar zelden bezoekers terecht op kwamen. Uiteindelijk luisterde ik naar het advies van mijn goede vriend en zodoende ging ik op zoek naar een leuk vorm van promotie. Natuurlijk maakte ik in deze gebruik van het internet. In een mum van tijd kwam ik in aanraking met Lavista aanstekers bestellen. Bij het bedrijf Lavista had ik de mogelijkheid Lavista aanstekers bestellen. Maar hoezo was de mogelijkheid Lavista aanstekers bestellen zo interessant voor mij? nou simpelweg omdat er in het binnen en buitenland hartstikke veel rokers zijn. Een roker steekt gemiddeld tien keer per dag een sigaret op. Dit persoon zal dan tien keer per dag naar het logo van mijn bedrijf kijken, die zal worden afgebeeld op de Lavista aanstekers. Daarnaast zitten er nog meer voordelen verbonden aan aanstekers bestellen. Lavista aanstekers gaan namelijk ook van hand tot hand en komen dus bij meerdere mensen in handen. Op deze manier bestaat de mogelijkheid dat ik met duizend aanstekers tienduizend verschillende personen kan bereiken. Deze voordelen hebben mij dan ook overhalen tot het bestellen van deze aanstekers.

Lavista aanstekers

Een geslaagde vorm van promotie!

Achteraf gezien kan ik u vertellen dat Lavista zichzelf heeft overtroffen in het leveren van deze aanstekers. Simpelweg omdat er een goede service is verleend en daarnaast ook goede kwaliteit is geleverd. De bestelling werd namelijk eerder als verwacht aangeleverd. Alle aanstekers waren netjes verpakt en er kwam geen derving voor. Uiteindelijk is de kwaliteit van deze aanstekers het belangrijkst maar ook de kwaliteit was uitstekend. Het waren stevige aanstekers, waarop het logo van mijn bedrijf op professionele wijze stond afgedrukt. Zodoende heb ik al deze aanstekers laten uitdelen aan potentiële klanten. Het was dan ook even afwachten of het resultaat zal opleveren, maar dezelfde maand kwamen er al een aantal aanvragen binnen. Nu ruim ander halve maand verder zijn al mijn werknemers weer hard aan het werk en dat zo’n vijf a zes dagen per week. Mijn werknemers en ik zelf vind het heerlijk om dagelijks hard te werken. Ik zelf kan u dan ook vertellen dat het een geslaagde vorm van promotie is gebleken.

Kwaliteit

Een aanrader voor u!

Wanneer u op zoek bent naar een geweldige vorm van promotie? Neemt u dan contact op met Lavista. Lavista is namelijk een grootschalig bedrijf in het leveren van promotieartikelen en relatiegeschenken. Bij Lavista staat het leveren van kwaliteit hoog in het vaandel zij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Het is dan ook een aanrader voor u om het assortiment eens te gaan bekijken. Ik ben er zeker van dat u positief verrast zal zijn!

promotie

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *