CV Ketel was wat ik nodig had!

Posted on Posted in wonen

Een CV Ketel is wat iedereen tegenwoordig nodig heeft in huis. Dit is nodig omdat u toch in de avond een lekkere warme douche wil nemen en dat is ook gewoon goed voor de ontspanning van uw lichaam. Als u daarna in bed gaat liggen is het ook wel fijn dat u een warm bed heeft en dat de verwarming hier voor heeft gezorgd. Aan de andere kant is dit niet fijn voor de winterdagen en heeft u liever de airco in uw kamer aan om lekker te kunnen slapen. Zelf had ik last van een niet werkende warme kraan. Omdat ik geen verstand van deze branche heb, ben ik gaan zoeken naar een oplossing en wat dit precies heeft kunnen zijn. Nu zijn we een tijdje verder en heb ik het probleem laten verhelpen. Het bleek dat mijn CV Ketel kapot was en deze nodig aan vervanging toe was. Zo heb ik op internet zitten zoeken voor een bedrijf of instantie die dit voor mij kon maken of vervangen. Aangezien ik een koop huis heb moest ik er zelf voor zorgen dat dit geregeld werd en heb ik Holland Warmte gebeld om een afspraak te maken voor mijn kapotte ketel. Toen de afspraak eenmaal gemaakt was, is het bedrijf een paar dagen later gekomen om te kijken wat het precieze probleem was. 

 

De werkwijze van Holland Warmte

Toen Holland Warmte eenmaal aangekomen was, hebben de heren even koffie gedronken en hebben zij verteld waar zij precies in gespecialiseerd zijn en ben ik veel te weten gekomen over hun. Daar komt bij dat het uitermate vriendelijke mannen waren die echt verstand van zaken hadden. Daarom ben ik op mijn gevoel afgegaan en heb ik hun het werk laten doen. Uiteindelijk kwam er dus naar boven dat mijn CV Ketel helemaal niet meer functioneerde waardoor ik een nieuwe nodig had. Heel toevallig hadden zij er eentje in de auto gedaan omdat ze al een grove hadden gemaakt van wat het probleem had kunnen zijn. Het viel mij op dat ze heel snel klaar waren dus dit ging ik even bekijken aangezien ik geen goede ervaringen heb met bedrijven die mijn dingen thuis komen maken. 

 

Uiteindelijk

Doordat ik ik even ging kijken of alles wel goed was, kwam ik erachter dat er een nieuwe CV Ketel hing en dat alles super werkte! Dit hebben de heren ook even laten zien dat mijn water weer warm werd en de oude ketel laten zien wat daarmee mis was. Het kwam erop neer dat de ketel het had begeven vanwege de leeftijd en dat deze ook niet meer zo voordelig was voor mij en dat ik het op de rekening ook zou merken vanaf nu. Daar komt bij dat mij opviel dat de werkzaamheden heel schoon waren verricht waardoor ik geen stof hoefde weg te halen en dat ik er geen dag voor uit hoefde te trekken om nog eens even schoon te maken. Verder wil ik dit bedrijf heel erg bedanken voor de goede en snelle service die ik bij andere bedrijven nooit heb gekregen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *