Huis verhuren Eindhoven

Huis verhuren Eindhoven? Werk samen met een expert

Posted on Posted in wonen

Jouw huis verhuren Eindhoven? Maak kennis met de professionele dienstverlening van Stoit. Met de hulp van deze makelaar kun je je huis snel verhuren, ook als het om tijdelijke verhuur gaat. Zij verzorgen het gehele verhuurtraject van A tot Z, zodat je jezelf een hoop tijd en zorgen kunt besparen.

Huis verhuren EindhovenHuis verhuren in Eindhoven was nog nooit zo gemakkelijk

Zelf hebben ik en mijn vriendin met het volste vertrouwen voor Stoit gekozen. Wij wilden ons huis in Eindhoven graag tijdelijk onderverhuren, omdat wij bijna een jaar gaan reizen. Vanaf het begin werden bij nauw betrokken bij het verhuurproces. Zo kregen wij tips om onze woning aan te passen voor een professionele fotoshoot, maar werden wij ook op de hoogte gehouden van de geplande bezichtigingen en de resultaten hiervan. Zo weet je altijd precies hoe je ervoor staat en dat is wel zo prettig, ook voor je eigen toekomstplannen. Wanneer wij namelijk niet op tijd een nieuwe huurder konden vinden, bleven wij tijdens de reis met de lasten zitten. De reis was namelijk al geboekt. Gelukkig had Stoit al binnen de kortste keren een huurder voor ons gevonden en kunnen wij over twee weken gewoon op reis.

Professioneel beeldmateriaal

Wij vonden dat Stoit heel professioneel te werk ging bij ons huis verhuren in Eindhoven. Wij hebben gekozen voor een professionele fotoshoot en dat heeft zeker zijn vruchten afgeworpen. Ook hebben wij natuurlijk de tips die wij kregen van Stoit opgevolgd. Zo hebben we afstandsbedieningen, fotolijstjes en andere kleinere ‘afleidingen’ opgeruimd. Zo werden de foto’s heel fris en opgeruimd waardoor huurders goed konden zien hoeveel ruimte de woning bood. Zelf denken wij dat dit heel belangrijk is en misschien zelfs doorslaggevend. Wanneer je zelf een huis huurt of koopt, is het ook fijn om een opgeruimde woonkamer te zien.

Huis verhuren Eindhoven
Een breed netwerk voor snelle verhuur

Het woningaanbod van Stoit komt bij veel mensen onder de aandacht waardoor ook jouw woning snel verhuurd kan worden! Al snel had Stoit een geschikte kandidaat gevonden voor onze huurwoning. Dit komt omdat zij een breed netwerk hebben met zowel particulieren als bedrijven.  Er zijn in de Randstad een hoop bedrijven die veel met expats werken en zij zijn vaak (tijdelijk) op zoek naar woonruimte. Op deze manier kan Stoit snel op deze behoefte inspelen en een passende huurwoning aanbieden. Een winwinsituatie dus, in ons geval!

Kies voor Stoit!

Wanneer jij ook snel je huis wilt verhuren in Eindhoven, kan ik aanraden om ook eens contact op te nemen met Stoit. Zij zullen uitgebreid de tijd nemen om een compleet beeld te krijgen van jouw situatie en ook kunnen ze dan een passende oplossing bieden. Ook staan zij er om bekend zeer snel een nieuwe huurder te vinden. Op hun website zul je ook lezen dat zij courante woningen al binnen 4 weken kunnen verhuren. In de meeste gevallen zullen dit betrouwbare expats zijn. Zij worden uiteraard door een screening gehaald om zeker te weten dat ze huurprijs kunnen dragen.

Wij kunnen deze ervaren makelaar in ieder geval altijd aanraden, ook wanneer je op zoek bent naar een nieuwe huurwoning. Dankzij het ruime woningaanbod in verschillende prijscategorieën zit er ongetwijfeld iets voor jou tussen.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *