rioolreiniging

Rioolreiniging

Posted on Posted in wonen

Er bestaan drie mogelijkheden voor een rioolreiniging.  De eerste bestaat uit een soort trekveer. In de meeste situaties is dit een prima oplossing. Het vuil wordt op een verantwoorde en snelle wijze verwijderd uit de leiding. Je ondervindt hiervan weinig overlast. Dan bestaat er ook nog de mogelijkheid om met een hoge druk spuit de leidingen schoon te maken.  Hiermee kan zand en grond op een effectieve wijze verwijderd worden, dit doen zij van buitenaf, waardoor je er weinig last van hebt. In geval van hardnekkige reiniging, komt frezen aan te pas. Hierdoor kan de kalkafzetting worden verwijderd.  rioolreiniging

Geweldig bedrijf

Natuurlijk is het niet de bedoeling dat jij zelf aan een rioolreiniging gaat beginnen. Althans waarom moeilijk doen als het makkelijk kan. Hiervoor is namelijk een zeer professioneel bedrijf te vinden onder de naam Irots B.V. Door hierheen te bellen komen zij al zeer snel in actie. En geen enkele klus is klaar, totdat zij zelf helemaal 100% tevreden zijn. Ook zorgen zij ervoor dat er minimaal overlast is zodra zij hier aan gaan beginnen. Jouw mooie tuintje aan de voorzijde van je huis, wordt bijna tot niet omgetoverd tot een modder bende. Slecht een klein gaatje is al voldoende om aan de klus te beginnen. 

Probleem verholpen

Wij hadden al een tijdje last van een vreselijk stank in en rondom ons huis. In eerste instantie dachten wij dat er misschien een dood beest onder het huis zal liggen. Maar die stank moet binnen een paar dagen zo goed als weg zijn. Doordat wij maar niet wisten waar het vandaan kwam hebben wij er een professioneel bedrijf bij laten komen. Al snel kwamen wij erachter dat een rioolreiniging nodig was. In de loop van de jaren het het vuil zich opgehoopt in de leidingen en hierdoor kwam de stank naar boven.  rioolreiniging

Van eenmansbedrijf naar een V.O.F.

Irots B.V. is ooit begonnen als een eenmansbedrijf en nu, 25 jaar later een V.O.F met 2 van zijn zoons. De nodige ervaringen zijn opgedaan bij verschillende bagger, grond, weg, waterbouw en riool bedrijven en in 1985 werd de knoop doorgehakt om een eigen bedrijf te gaan beginnen. Dit bedrijf bestaat enkel uit zeer ervaren en professionele vakmensen die hun vak verstaan. Een klus is in hun ogen pas klaar, wanneer ook zij hier 100% tevreden over zijn. Dit is dan ook een top bedrijf waar service bijzonder hoog in het vaandel staat.

Interesse?

Mocht jij ook interesse hebben in de mogelijkheden die dit bedrijf te bieden heeft, neem dan contact met hun op. Dat kan door middel van het betreffende telefoonnummer op hun website te bellen. Wil jij liever zelf gebeld worden, laat dan je gegevens achte op hun website. Je wordt dan zo snel mogelijk terug gebeld.

Tegenwoordig laten wij een rioolreiniging minstens één keer per jaar uitvoeren. Op deze manier hoeven wij ons geen zorgen te maken om een keer met een verstopt sanitair te zitten. Behalve dat, is het ook een stuk frisser met de gedachten dat de leidingen schoon zijn gemaakt. 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *