trap1

Traprenovatie door dit bedrijf geweldig

Posted on Posted in wonen

Als bedrijf zijnde moet je wel een goede indruk maken op je klanten, alles moet er goed uitzien en alles moet dan ook goed verzorgd zijn. Veel word er dan ook gebrainstormd over wat we allemaal moeten doen, veel kunnen wel zelf oplossen maar dit klusje was moeilijker dan gedacht om zelf te doen, namelijk Traprenovatie. Hierbij hebben we dan ook maar gekozen om dit te laten doen door een bedrijf dat daarin gespecialiseerd is. Veel bedrijven bieden zichzelf op het internet aan om dit te doen en doen zich dan ook voor als de beste. Maar het enige bedrijf dat naar onze mening dat mag zeggen is Brugman Traprenovatie. Het beste bedrijf in deze sector met de beste medewerkers.

trap10

Topwerk geleverd in korte tijd

Goed presteren in korte tijd, in deze tijd is dat niet meer vanzelfsprekend, vaak word er rustig aan gedaan en word er niet zo nauw gelet op de klant. Dit bedrijf is dan ook veel beter dan de andere, dit kan ik zeggen uit ervaring. Het bedrijf Brugman gaat goed om met hun klanten en doet echt hun best om alles en iedereen tevreden te houden. Je kunt vervolgens ook zien dat de medewerkers van goede afkomst zijn, want ze zijn niet te lui om te werken en weten echt waar ze mee bezig zijn. Zo heeft iedereen een taak binnen het bedrijf en word er in korte tijd een goede dienst geleverd. Zo werd er bij ons binnen een geweldige trap neergezet. Eerst hadden we een houten trap, zo’n ouderwetse, maar nu, nadat het bedrijf Traprenovatie heeft gedaan hebben wij eindelijk een up-to-date trap. Dit is tot stand gekomen nadat we allemaal rond de tafel hebben gezeten met allerlei ideeën. We hebben dan ook veel hulp gehad van het bedrijf en zo zijn er veel verschillende tekeningen en designs voor Traprenovatie op tafel gekomen waardoor we veel keuze hadden. Dit bedrijf is steeds bezig met het up-to-date blijven en steeds meer designs te bedenken waardoor er voor iedereen keuze genoeg is.

trap

Alle soorten diensten

Niet alleen werden er nieuwe trappen geplaatst, ook werden er kleine dingen gerenoveerd zoals de trapleuningen en werden er led verlichtingen toegevoegd op stukken waar het in het donker nog wel eens handig zou kunnen zijn. Nadat het bedrijf was geweest en alles netjes had afgewerkt zag het uiteindelijke resultaat er prachtig uit. We hadden er met z’n alle niks op aan te merken en konden alleen maar tevreden zijn. Ook kregen we de garantie dubbelop, van het bedrijf en de fabrieksgarantie, als bedrijf zijnde is dat heel fijn zodat eventuele misverstanden voorkomen kunnen worden. Ik ben dan ook zeer lovend te spreken over het bedrijf en raad daarom ook iedereen aan om voor renovatie van welke trap dan ook contact op te nemen met dit bedrijf. Het maakt niet uit wat voor een trap jij gerenoveerd wil hebben, Brugman staat overal voor open en komt graag langs om persoonlijk advies te geven. Wij kunnen jou garanderen dat je er zeker geen spijt van zult krijgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *