Koopwoningen Tilburg

Zoek je een koopwoningen in Tilburg

Posted on Posted in wonen

Iedereen die opzoek is naar een koopwoningen in Tilburg, moet zich natuurlijk goed kunnen oriënteren voor je een beslissing maakt natuurlijk. WitteWoning Makelaars Tilburg Armhoef kan jou wellicht helpen met een keuze. Dit omdat er al veel mensen het vertrouwen in deze onderneming heeft en bij hun de woning te koop aanbieden. Ook is dit bedrijf actief op social media en daardoor bereiken zij een groot publiek bereiken. Als jij dus een koopwoning in Tilburg zoekt kan je een afspraak maken met deze onderneming voor een oriëntatiegesprek. Tijdens dit gesprek worden er verschhillende punten besproken zoals:

  • Wat is uw huidige woonsituatie
  • Wat is uw budget
  • Naar wat voor een woning bent u op zoek
  • Binnen welk termijn wenst u te gaan verhuizen

Koopwoningen Tilburg

Niet alleen als je een huis zoekt kan je terecht bij dit bedrijf

Natuurlijk kan jij bij WitteWoning Makelaars Tilburg Armhoef niet alleen terecht als je een koopwoning zoekt in Tilburg. Ook ben je natuurlijk welkom bij deze onderneming als jij een huis te koop aanbiedt. Hiervoor kan je ook een afspraak maken en de plan van aanpak bespreken met deze onderneming Als jij er mee eens bent hoe dit bedrijf te werk wil gaan, dan zal de woning natuurlijk moeten worden getaxeerd en er worden representatieve foto’s gemaakt van jouw huis en binnenkant van jouw huis. Tijdens het hele traject van het verkopen van jouw huis, wordt je natuurlijk netjes op de hoogte gehouden hoe de verkoop ervoor staat. De kostenstructuur zijn zeer laag bij dit bedrijf en gaat vanaf 0,5 procent courtage en werken zij met een “no cure, no pay”.

Geen kosten bij een aankoop van een huis

Als jij een koopwoning zoekt in Tilburg dan rekenen zij geen kosten hieraan. Alleen als je een woning daadwerkelijk koopt, dan betaal je slechts tien procent van het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijke aankoopprijs. Dus hoe meer je van de vraagprijs af kan onderhandelen hoe meer jij bespaart aan de makelaar. Zo hoef jij dus geen hoge kosten vast te betalen en ben je altijd goedkoper uit bij deze makelaar dan bij een ander waar zij vaste tarieven hanteren. Zo verdienen jullie er allebei aan, de makelaar en jij zelf ook. Dit kan deze ondernemer zo doen door hen jaren lange ervaring die zij hebben.

Koopwoningen Tilburg

Een echte aanrader is dit dus

De WitteWoning Makelaars Tilburg Armhoef zou er alles aan doen om jouw koopwoning in Tilburg snel te verkopen. Door hun aanpak met jouw te bespreken weet je waar jij aan toe bent. Zo wordt je ruim van te voren vertelt of er een bezichtiging is. Natuurlijk zorgen zij er ook voor dat jij de hoogste prijs krijgt voor jouw huis die jij te koop hebt staan. Daarom kan deze aanrader niet ontbreken en plaats ik hem dan ook op deze blog. Wil je meer informatie of een afspraak maken met deze geweldige onderneming, dan verwijs ik jullie naar de website van dit bedrijf waar je alles kan vinden wat je nodig hebt.

Koopwoningen Tilburg

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *